FARMER-FAIR cacao & chocolade producten mét een verhaal. Smaakvol, zonder compromis.

Met HOLY COW onthullen we de zintuiglijke wonderen van de seizoenen.

Dat doen we door chocolade te vergelijken die gemaakt is van cacao geoogst en verwerkt tijdens het moessonseizoen (jun-sep) met cacao uit het droge seizoen (nov-jan). Beide geteeld met respect voor de natuur in een prachtige en biodiverse omgeving. Het subtiele verschil in smaak tussen de Monsoon en de Dry editie is verrassend, natuurlijk en authentiek.

Proef de chocolade

Voor fijnproevers met een voorkeur voor al wat oprecht lekker is! Een onvergetelijke smaakervaring: hoogstaande kwaliteit, seizoensgebonden en 100% traceerbaar mét een uitzonderlijk duurzaam verhaal!

Bij het maken van onze chocolade(producten) geldt “less is more”: een minimaal gebruik van ingrediënten, minder zoet, meer smaak, geen additieven! Heerlijk natuurlijk en smaakvol maar ook omdat we zo de natuurlijke ontwikkelde ‘fine flavour’ van onze cacao ten volle te benutten!

Onze expertise: single-origin specialty cacao

Van de boeren die de cacaovruchten oogsten, tot het fermenteren en drogen van de cacaobonen, over de kwaliteitscontrole, het verpakken, opslaan en verzenden: “we know our beans”. De cacao wordt geteeld in de Idukki-heuvels in Kerala en krijgt de onderscheiding “Fine Flavour” mee, een speciale categorie met bijzondere smaakkenmerken, maar ook met goede traceerbaarheid, goede genetica, unieke oorsprong, goede oogst- en naoogstpraktijken, hogere kwaliteit en certificering.

Verwerking van chocoladebonen
Kerala, India

Eerlijk, transparant & fair. Van de bonen tot de verpakking.

Na meer dan 5 jaar van werken en leven in Kerala, een staat in het zuiden van India, hielden we HOLY COW boven de doopvont. Ons doel? Meer waarde en stabiliteit bieden aan de cacaoboeren zelf. Door ons uniek cacao-verhaal en onze know-how over het proces na de oogst te delen, willen we je verbluffen met eerlijke en fijne, seizoensgebonden “flavours” die je smaakpapillen doen prikkelen.

Luca & Ellen oprichters van Holy Cow Chocolate
— Luca & Ellen
oprichters holy cow chocolate​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om je code voor 10% korting te ontvangen

We houden je op de hoogte van nieuwe producten, workshops & events en heerlijke receptjes

By providing your email address, you agree to our privacy policy and terms of service.