Il cioccolato per lo chef che vuole fare la differenza

(mini-) DROPS
Eerlijke en kwaliteitsvolle chocolade, zijdezacht met een delicaat smaakprofiel. Op artisanale wijze geproduceerd in België van bean-to-bar met premium cacao afkomstig van ons eigen duurzaam en transparant cacaobedrijf uit Kerala, India.
Perfect voor het maken van pralines, desserten, ganache, taarten, chocomelk, ijs, ed. Hier biedt HOLY COW twee recepten: 85% Monsoon of 70% All Seasons.
8-10% van het totaal aantal cacaobestanddelen is natuurlijke cacaoboter van eigen productie. Deze zorgt voor een gladde textuur en maakt het een geweldige chocolade om mee aan de slag te gaan.
GRANELLA DI CACAO
Piccoli frammenti di fave di cacao pregiate, tostate e prodotte artigianalmente.
In Kerala (India) worden de hele bonen gefermenteerd, gedroogd en licht geroosterd om ze vervolgens van de schil te ontdoen en in kleinere stukjes te breken. Ze zitten boordevol pure cacaosmaak (zonder toegevoegde suikers) en hebben een knapperige textuur die lijkt op noten. Ze zijn het ultieme chocolade-superfood boordevol antioxidanten en andere voedingsstoffen.
Ideale da aggiungere a frullati, granola, muesli e torte. Da usare anche come condimento su gelato, yogurt o pasti salati come insalate e verdure alla griglia.
Aromi e sapori dal nocciolato e speziato al fruttato pronunciato con note floreali.


POLVERE DI CACAO
Un cacao in polvere esclusivo, fruttato e naturale, ricavato dalle stesse fave utilizzate per fare il cioccolato. Per niente amaro!
In Kerala (India) la granella di cacao tostata viene macinata in un mulino a pietra, fino ad ottenere una morbida massa di cacao. Da lì, parte del grasso (il burro di cacao) viene estratto e la "torta" rimane. La torta viene poi macinata finemente in polvere, ma contiene ancora più del 20% di burro di cacao, che crea un gusto morbido e rotondo che esalta le note aromatiche tipiche delle fave di cacao. Ed è esattamente per questo che questa polvere non subisce alcalinizzazione chimica, che scurisce il colore e neutralizza il gusto. Naturalmente deliziosa!
Aromi e sapori frutta rossa, uvetta, frutti di bosco e noci.
MINI CHOCOLAATJES
Mini chocolaatjes of napolitains (5 g) voor bij de koffie/thee, als (h)eerlijke attentie op de hotelkamer, voor aan de receptie of op de toog van jouw koffiebar? Ook leuk voor in de ‘coffee corner’, vergaderzaal of promo-artikel in een goodiebag. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Beschikbaar per doos van 6 kg (+- 1168 stuks).
De papieren wikkel kan tevens gepersonaliseerd worden vanaf 25 kg – hiervoor dient u enkel uw huisstijl en logo aan te leveren. De binnenste folie is 100% biologisch recycleerbaar.
Niets beter dan jouw medewerkers en klanten te laten proeven van waar FARMER-FAIR chocolade voor staat: een duurzame cacao-keten, kwaliteit en seizoensgebonden smaken.

Contatti
Hai una domanda o un suggerimento su come cucinare con il cioccolato HOLY COW?
Mettiti in contatto con noi!