ONZE PASSIE IS CACAO.

HET IS TEVENS EEN MEDIUM DAT FIJNE SAMENWERKINGEN FACILITEERT.

VIA EVENTS, TASTINGS, FOOD PAIRINGS, WORKSHOPS, LEZINGEN, MARKTEN ED. LATEN WE JE KENNISMAKEN MET ALLE FACETTEN VAN SPECIALITY CACAO EN EERLIJKE en FIJNE CHOCOLADE.

EN ‘ALONG THE RIDE’ TRACHTEN WE AWARENSS TE BRENGEN ROND EEN TRANSPARANTE, TRACEERBARE EN EERLIJKE CACAO-KETEN  

INFO EN DEGUSTATIE BRUNCH BIJ YVON EN AGNES

Niet zo lang geleden raakten we aan de praat met Joy van de deli Yvon en Agnes. We konden direct aanvoelen dat Joy smaak had en een neus voor kwaliteit.

Zo besloten we een brunch te co-hosten en verwelkomen u dus graag voor een (h)eerlijke info en degustatiebrunch.

We laten je kennismaken met “speciality” cacao uit INDIA en tijdens de gezellige brunch kom je te weten welke weg cacao nu net aflegt van boer tot reep. Ook kan je je verwachten aan een uitzonderlijke chocolade-proeverij met delicate natuurlijke smaken op basis van de seizoensgebondenheid van fijne cacao.

Het programma wordt samengesmolten in een brunch formule met verschillende gerechtjes die worden geserveerd door Joy, waarin de veelzijdigheid van cacao en chocolade in de verf gezet worden. Denk bijvoorbeeld aan chocolade in een hartig gerechtje, het kan! Laat ons jou inspireren om later zelf creatief aan de slag te gaan met cacao in jouw keuken.

Iets bijleren over cacao en chocolade terwijl je geniet van verschillende gerechtjes in een leuk kader, heerlijk toch!?

INFO EN DEGUSTATIE AVOND FARMER-FAIR CHOCOLADE - BIJ SWEET BEAN

Els, van Sweet Bean en Ellen van Holy Cow verwelkomen u voor een een (h)eerlijke info en degustatieavond waar d.m.v. enkele gerechtjes aangetoond wordt hoe veelzijdig cacao en chocolade kan gebruikt worden in de keuken.

Trade fair for fine food retailers and delicatessens.

Come meet us at booth 579C

BEER, CACAO & FLAVOUR DEVELOPMENT – infonamiddag + tasting

Bieren worden vaak verrijkt met een infusie. Wanneer dit gebeurt met cacao dan krijgt men een ‘chocolate stout’ of een chocoladebier. Dit en de passie om smaken en aroma’s te ontwikkelen brachten STROOM en HOLY COW chocolate samen. Het resultaat is de Oatmeal Stout – “a smooth dark beer with oats and cacao nibs”.

Lokale markt van Beke

De lokale markt gaat door in de kerk van Beke. Een heel charmante locatie en met een zeer aantrekkelijk aanbod van lokale producenten. Er is ook een bar met lokale biertjes en voor de kids een ijsjeskraam en springkasteel!

Lokaalmarkt bij SANTO

Op Lokaalmarkt bij SANTO kan je allerlei lekkers kopen. Het aanbod is lokaal en varieert elke week. Er is tevens animatie voor de kids (skatepark etc.) en een toffe bar!

Je kan ook HIER online je boodschappen reserveren.