ONZE PASSIE IS CACAO.

HET IS TEVENS EEN MEDIUM DAT FIJNE SAMENWERKINGEN FACILITEERT.

VIA EVENTS, TASTINGS, FOOD PAIRINGS, WORKSHOPS, LEZINGEN, MARKTEN ED. LATEN WE JE KENNISMAKEN MET ALLE FACETTEN VAN SPECIALITY CACAO EN EERLIJKE en FIJNE CHOCOLADE.

WE HOPEN HIERMEE TEVENS AANDACHT TE BRENGEN ROND EEN TRANSPARANTE, TRACEERBARE EN EERLIJKE CACAO-KETEN  

1645703280333

Op zoek naar een teambuilding of leuke groepsactiviteit of naar een interessante lezing voor je vereniging of event?
Het kan allemaal. 
Wij maken iets op maat! Contacteer ons voor meer info.

Een vernieuwende kijk op CACAO & CHOCOLADE mét uitgebreide tasting en als leidraad het unieke cacao avontuur van Ellen en Luca in India.

We doen onze duurzame cacao-keten van boer tot chocolade uit de doeken en dompelen je onder in de wereld van “speciality” cacao, met prachtige beelden. Tijdens de workshop leren we je alles over het goede van cacao en hoe je chocolade maakt, vanaf de cacaoboon. We laten je ook kort kennismaken met een “cacao ceremonie” waarbij we samen een kopje cacao drinken. 

Chocolate addicts take your change! Schrijf je HIER in.   

Kom onze nieuwste producten ontdekken. Je kan er zowel de chocolades als de chocopasta’s komen proeven!

Ellen beantwoord er tevens al je prangende vragen over cacao & chocolade! 

amandel_chocopasta_cacacao_chocolade

O’YO HEALTHY FOOD WIJN DEGUSTATIE

Proef van de biodynamische natuurwijnen uit de regio Piémont Cévenol in Zuid-Frankrijk. Natuur in de wijngaard en vinificatie zonder enige toevoegingen, noch extra smaakmakers, noch sulfiet.

We zijn in goed gezelschap want naast de wijn en onze chocolade zal je er ook een lokaal bier en non-alchocolische spirits kunnen degusteren. 

Wij zijn enkel aanwezig op zondag! 

BIJ BIOBOERDERIJ MODEST & KAMIEL 

“Wij zetten onze poort open en heten je welkom! Het binnenplein van onze boerderij wordt 2 dagen lang omgetoverd tot een gezellig markt- en ontmoetingsplein waar iedereen welkom is.”

Laat je verwonderen door de unieke locatie en trakteer jezelf en anderen op een écht, uniek, ambachtelijk kerstcadeau. De boerderij krijgt extra cachet door een brandende vuurschaal, lekkere drankjes en pensen. 

 

Ontmoet een verschijdenheid aan eerlijke & lokale makers met hun fantastische producten.

Van eigen handgedraaide keramiek, geurige kruidentisanes, de puurste chocolade, minerale make-up, juweeltjes om te fonkelen, prachtige illustraties en boekjes, upcycled kledij, verzorgingsproducten en zeep met karitéboter, lederwaren en nog zóveel meer in een onvergetelijk en gezellig kader om te keuvelen.

Kom en beleef,
Drink & eet de magie van Alain,
Geniet van live muziek
en de wintersfeer
met dierbaren
rond de vuurkorf of kerstboom.